Student Chauffeur in de Randstad!

  • Chauf'heren'
  • Amsterdam, Nederland

Student Chauffeur in de Randstad!

Functieomschrijving

Ben jij service- en klantgericht en wil jij in de mooiste auto's door Nederland rijden? Dan is deze flexibele bijbaan als student chauffeur bij Chauf’heren’ iets voor jou!


Wat ga je doen?

Chauf’heren’ verzorgt wekelijks shuttle services, student chauffeurs, privé- en directiechauffeurs en hiking services. Als student chauffeur ben jij degene die de klanten veilig naar verschillende locaties in Nederland brengt. Daarnaast ben jij een echte gastheer/vrouw die onze klanten van de beste ervaring voorziet. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij Chauf’heren’ ben je per klus met verschillende klanten onderweg naar verschillende locaties. Hierdoor is je werk super afwisselend en blijft het uitdagend. Daarnaast plan jij jezelf in met onze planningsapp Clevergig, je werkt alleen wanneer het jou uit komt! Binnen je rol als studentchauffeur heb je de kans om jezelf te ontwikkelen als professional. Je kunt verschillende cursussen volgen en hiermee doorgroeien in het chauffeursvak. Dit maakt een baan als student chauffeur bij Chauf’heren’ uitdagend!

Binnen onze projecten ontmoet je interessante mensen en krijg je de kans om een sterk netwerk op te bouwen. Veel van onze chauffeurs zijn na hun studie bij onze klanten gaan werken! Daarnaast werk je vaak in een gezellig team en rijd je in de mooiste en nieuwste auto’s (zo rijden wij bijvoorbeeld de directie van Stellantis (de fabrikant van onder andere Alfa Romeo, Jeep, DS, etc.)).

Ook tijdens je wachttijd word je doorbetaald, een goede kans om bijvoorbeeld aan je studie te zitten terwijl je betaald wordt! Zo kun jij bijvoorbeeld even in een koffietentje gaan zitten of wacht je in de auto op locatie.

Waar zijn we naar op zoek

  • Je bent 2 jaar in bezit van rijbewijs B en je bent een goede chauffeur;

  • Je bent service- en klantgericht, discreet, representatief, zelfstandig en betrouwbaar;

  • Je bent een HBO/WO student;

Wat ga je verdienen?
Verdien met een bijbaan bij Chauf’heren’ tot €2260 bij per maand! Ben jij ZZP'er? Ook in dit geval kunnen wij een samenwerking aan gaan! 

Ben jij al enthousiast? Stuur een mailtje naar planning@chaufheren.nl met daarin jouw CV!Waar zijn we naar op zoek


  • Je bent 2 jaar in bezit van rijbewijs B en je bent een goede chauffeur;

  • Je bent service- en klantgericht, discreet, representatief, zelfstandig en betrouwbaar;

  • Je bent een HBO/WO student;