Orderpicker bij een dynamisch bedrijf

  • Mendon People
  • Wormerveer, Nederland

Orderpicker bij een dynamisch bedrijf

Functieomschrijving

Hou jij van een actieve baan en zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Word je enthousiast van orderpicken? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan voor jou! 


Wat ga je doen?

Als allround medewerker in het magazijn hou jij je bezig met allerlei verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het tellen, scannen, labelen en in- en uitpakken van goederen. Dit is niet het enige wat je doet, want je gaat ook orderpicken! Het inpakken en verwerken van de weborders en retourneringen zijn onderdeel van jouw vaste werkzaamheden. 


Hoe ziet jouw dag eruit?

Geen dag is hetzelfde. Je begint je werkdag om 08.30 uur met een kop koffie en een gezellig praatje met je collega's. Nadat jullie het weekend samen hebben doorgenomen start je met je werkzaamheden. Je begint vandaag met het laden en lossen van de vrachtwagens en daarna tel je de binnenkomende goederen. Er zijn veel orders binnengekomen dus ga je orderpicken! Je voert je werkzaamheden met veel aandacht uit, maar maakt ook plezier met je collega's. Voor je het weet is je werkdag alweer bijna voorbij, dus loop je alles nog een keer goed na. Dan klok je uit en ga je met een voldaan gevoel naar huis.


Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een dynamische organisatie waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Wormerveer. Dit wordt ook jouw werklocatie. Iedere dag is er een biologische lunch met verse groenten en fruit voor jou aanwezig. 

Waar zijn we naar op zoek

Wat breng je mee?

Je bent een energiek persoon die goed kan samenwerken, maar het ook geen probleem vindt om zelfstandig aan de slag te gaan. Je bent flexibel en vindt het leuk om in het weekend te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • €2100,- o.b.v. 40 uur
  • Ideaal te combineren met je studie, jij bepaalt je beschikbaarheid.

Ben jij enthousiast geworden om als orderpicker aan de slag te gaan bij een dynamisch bedrijf? Neem dan snel contact op!

Je kan een bericht sturen naar jose@mendonpeople.nl of via Whatsapp 020-218 4577