Medewerker personeelszaken - Amstelveen

  • Mendon People
  • Amstelveen, Nederland

Medewerker personeelszaken - Amstelveen

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan in AMSTELVEEN op een HR | RECRUITMENT afdeling? Lees dan snel verder! 


Wat ga je doen?

Op een kleine afdeling bij een fantastisch bedrijf zoeken wij een medewerker HR | Recruitment. Je bent het aanspreekpunt voor alle zaken omtrent de afdeling HR. Tevens wordt je wegwijs gemaakt, indien je hier geen ervaring mee hebt, met het vak recruitment. Omdat het een kleine afdeling is, zijn er geen grenzen wat betreft je werkzaamheden, iedereen vult elkaar aan. 

Elke dag is anders en jij bent in voor allerlei taken, je moet goed met die dynamiek om kunnen gaan. 

Je gevarieerde taken zijn onder andere, het registeren van nieuwe medewerkers, het doorvoeren van wijzigingen. Het registeren van verlof en ziekteverzuim en het ondersteunen van het werven van nieuwe collega's.


Waar kom je te werken. 

Het hoofdkantoor is gelegen vlakbij een leuke winkelstaat en tevens op loopafstand van het Amsterdamse Bos. Er heerst een open en familiare cultuur. 

De organisatie heeft 4 locaties onder de rook van Amsterdam vanuit waar de beste service, het grootste aanbod, snelheid en kwaliteit geleverd wordt. 
Waar zijn we naar op zoek

Wat breng je mee?

Enige kennis van HR zaken is een must zoals wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden, ervaring met Recruitment is een zeer grote pré. Uiteraard ben een teamspeler met veel doorzettingsvermogen.


Wat wordt er geboden?

Een salaris van maximaal € 2650 o.b.v. 40 uur

Reiskostenvergoeding


Als je opzoek bent naar een vast functie binnen een klein team en HR zaken jou enthousiast maken, reageer dan snel op deze vacature.