Enthousiaste servicemedewerker/baliemedewerker

  • Mendon People
  • Amsterdam, Nederland

Enthousiaste servicemedewerker/baliemedewerker

Functieomschrijving

Ben jij een sociale en enthousiaste teamspeler? Verras jij de klanten met jouw servicegerichtheid?  Ben je op zoek naar een leuke functie met veel afwisseling? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?

 Ben jij werkzaam geweest in de hotellerie waar je alle kneepjes van dat vak hebt geleerd? Bij deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een baliemedewerker waar hospitality hoog in het vaandel staat. Je houdt van klantcontact, want je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en daarmee het visitekaartje van jouw locatie. Klanten komen bij jou aan de balie met een vraag over een product of bellen je over een dienst en jij staat ze altijd vriendelijk te woord! Hiernaast stel je verhuurcontracten op en zorg je voor de administratieve afhandeling. 


Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een gezellig team waar een open en familiaire cultuur heerst. Ze hebben meerdere vestigingen en samen gaan we bepalen welke locatie het beste bij jou past.


Waar zijn we naar op zoek

Wat breng je mee?

Je bent een gemotiveerde teamspeler die van aanpakken houdt en ervaring heeft in de hospitality. Om de functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je goed kunt plannen. Je bent in het bezit van rijbewijs B. 


Wat wordt er geboden?

  • Tussen de €2400,- en €2700,- o.b.v. 40 uur
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op!