Administratief medewerker bij voertuig-verhuurder in Amsterdam

  • Chauf'heren'
  • Amsterdam, Nederland

Administratief medewerker bij voertuig-verhuurder in Amsterdam

Functieomschrijving

Sta jij graag voor anderen paraat en hou jij van klantcontact? Kan jij vol passie gezellige gesprekken voeren en vind je het leuk om mensen te helpen bij het maken de keuze die het beste bij ze past? Lees dan snel verder en kom werken bij het leukste familiebedrijf van Amsterdam: Diks autoverhuur!

Wat ga je doen?

Bij dit Amsterdamse autoverhuurbedrijf is geen dag hetzelfde. Zo begint jouw dag de ene keer met klanten op locatie helpen, neem je de andere dag de telefoon op om vragen te beantwoorden en is er tussendoor genoeg tijd voor een lekkere bak koffie met je collega’s. Als administratief baliemedewerker ben jij verantwoordelijk voor een goede afhandeling van telefoontjes, mails en contracten met klanten. Daarnaast ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt vanuit het bedrijf. Je geeft uitleg over de service die Diks levert en zorgt ervoor dat de geholpen klanten met een glimlach weer de deur uit lopen.


Meer over Diks autoverhuur:

Diks is al jaren het autoverhuurbedrijf van Amsterdam en omstreken. Misschien heb je de opvallende blauwe busjes met gele letters weleens voorbij zien rijden? Zij leveren alle voertuigen die je je maar kan bedenken. Van verhuisvervoer, tot vrachtauto’s alles kan je bij Diks huren. Op dit moment zijn ze op zoek naar een gezellige administratieve baliemedewerker om hun jonge, dynamische team te ondersteunen bij het verhuren van deze voertuigen.


Wat bieden wij?

  • Afwisselende administratieve en communicatieve werkzaamheden;
  • Een marktconform salaris van €1900,- tot €2200,- per maand (op basis van eventuele ervaring en fulltime werkweek);
  • Een leuke functie op instapniveau waarbij jij de begeleiding krijgt die jij graag wilt;
  • Per direct fulltime aan de slag kunnen bij een leuk Amsterdams familiebedrijf;
  • Flexibiliteit en gezelligheid;
  • Elke donderdag=PAYDAY!


Wie zijn wij?

Wij zijn Mendon het uitzend/flexwerkbureau voor jou! Wij hebben 7 dagen in de week werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers. Je kan jezelf flexibel inschrijven bij onze opdrachtgevers via een app op je smartphone! Of je kan ervoor kiezen om bij 1 opdrachtgever meer uren te maken en fulltime aan de slag te gaan. Zo is er voor ieder wat wils! En nog leuker: Je wordt elke donderdag uitbetaald! Wie wil dat nou niet?!

Waar zijn we naar op zoek

Naar wie zijn wij opzoek?

Een leuke nieuwe collega met de juiste energie en drive om aan het werk te gaan! Er is geen vereiste ervaring of achtergrond nodig voor deze functie! Wij creëren graag de werk-leeromgeving waar jij behoefte aan hebt!

Dus ben jij op zoek naar een leuke administratieve baan op instapniveau? Solliciteer dan nu!